Sähköpyörän moottori: Bosch Performance Line CX Gen 4

Bosch Performance CX -sähkömoottori Rieju MRT Cross 3 sähköpyörässä
3.7
(35)

Neljännen sukupolven moottorin ja ohjelmistopäivityksen myötä Bosch Performance Line CX -sähkömoottori tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen sähkömaastopyöräilyyn.

Kyseessä on entistä pienempi, kevyempi ja tehokkaampi moottori, joka yhdistää korkealaatuiset materiaalit, erittäin tehokkaan ajamisen ja huippuluokan sensorit. Vuodesta 2021 lähtien vääntömomentti on kasvatettu 85 Nm:iin, moottorin ohjausominaisuuksia- ja eMTB-tilaa parannettu – kaikki ohjelmistopäivityksenä.

Tuloksena uusi, innostava ajokokemus: luonnollisempi, intuitiivisempi ja tehokkaampi – ehdoton vertailukohta luokassaan.

Bosch Performance CX -kohokohdat

Lisää vääntöä

Uusi 85 Nm vääntömomentti parantaa huomattavasti sähköpyörän ajo-ominaisuuksia. Parempi kiihtyvyys, varsinkin alhaisilla poljinnopeuksilla, joka helpottaa huomattavasti jyrkissä ylämäissä.

Extended Boost – vähemmän poljinosumia

Extended Boost on vertaansa vailla oleva toiminto tekniseen maastoon, paljaiden juurien, portaiden ja kivien helppoon käsittelyyn.

Täydellinen ohjaus eMTB -ajotilassa

Kehittynyt eMTB-tila varmistaa vieläkin paremman hallinnan polulla ilman, että ajotilaa tarvitsee vaihtaa. Moottori reagoi herkemmin ajajan ponnisteluihin, erityisesti pienillä vaihteilla, mikä mahdollistaa erittäin herkän liikkeelle lähdön.

Uusi urheilullinen tehokkuus Tour+

Urheilullisen ajotyylin valitseminen vie sinut pitemmälle Tour+ -tilassa. Ajotila palkitsee hieman suuremman tehonsyöttösi paremmalla energiatehokkuudella: Mitä kovemmin poljet, sitä enemmän avustin tukee sinua. Jos toisaalta eteneminen on melko helppoa, saat vähemmän apua. Tämä tarkoittaa, että akku tyhjenee hitaammin, joka tarkoittaa pitempää ajoaikaa.

Luonnollista ajodynamiikkaa – Täysin hallittu tuki

Tehokas 32-bittinen prosessori mahdollistaa anturisignaalien käsittelyn suurilla nopeuksilla. Suorituskykyä voidaan hallita tarkasti, mikä tarjoaa sähköpyöräilijöille parhaan mahdollisen tuen kaikissa ajotilanteissa.

Lämpöstabiilisuus – Äärimmäiseen kuormitukseen

Täysin huoltovapaan 16-napaisen BLDC-sähkömoottorin, jossa on uusin tankokäämitys, ansiosta sille on ominaista erinomainen lämmönkestävyys. Tämä varmistaa tasaisen suorituskyvyn myös jatkuvassa kuormituksessa.

Rieju MRT Cross 3 -sähkömaastopyörällä voi ajaa myös talvella.

Urheilullinen ja taloudellinen: Tour+ ajotila

Bosch Performance Line CX:n Tour+ -ajotila keskittyy aina ajonautintoon. Se poistaa tarpeen vaihtaa tukitilojen välillä, joten voit keskittyä kokonaan ajamiseen. Tour+ -ajotila vaatii sinulta enemmän polkuvoimaa tasaisilla osuuksilla kuin Tour -ajotila. Näin säästät akkutehoa ja laajennat reviiriäsi entistä enemmän ja ajat pitempään!

Ajoitpa tiellä tai asfaltilla, Tour+ -tila on aina täydellinen valinta. Tämä johtuu siitä, että se mukautuu jatkuvasti ajotyyliisi. Moottorissa olevat anturit mittaavat tärkeitä ajotietoja yli 1 000 kertaa sekunnissa, jolloin Tour+ voi määrittää sinulle optimaalisen tuen. Se antaa lisävoimaa niin herkästi, että et vain koe luonnollista ajotuntumaa, vaan nautit myös pidemmästä.

Suorituskyvyn päivitys ja ominaisuudet

Maastopyöräilijöillä on nyt enemmän tehoa käytettävissään aina kun sitä tarvitaan. Vuoden 2021 mallista lähtien Performance Line CX takaa vieläkin enemmän ajonautintoa polulla – edelleen kehitetyllä ohjelmistolla ja 85 Nm:n maksimivääntömomentilla.

Lisääntynyt vääntömomentti varmistaa paremman suorituskyvyn ja tukee sinua entistä suuremmalla teholla, etenkin alhaisilla poljinnopeuksilla. eMTB ja Turbo -tilassa tämä johtaa huomattavasti nopeampaan kiihtyvyyteen ja helpottaa mäkilähtöjä.

Laajemman poljinnopeusalueen ansiosta arvaamattomat ajotilanteet voidaan hallita entistä tehokkaammin – esimerkiksi myöhään vaihdettaessa tai tiukoista mutkista kiihdytettäessä. Ajo pysyy tasaisena ja tärinättömänä, jopa seisaaltaan polkiessa tai Turbo-tilassa.

Rieju MRT Cross 3 -sähkömaastopyörä talvisessa maastossa.

Seuraavan tason eMTB-tila

Progressiivinen ajotila jokaiseen tilanteeseen: Edistynyt eMTB -ajotila varmistaa, että sähkömaastopyöräilijät ovat hyvin valmistautuneita polulla mahdollisesti oleviin ajotilanteisiin.

Anturi- ja moottorinohjaustoiminnot antavat laajemman valikoiman dynaamista ja luonnollista tukea maastossa. Polkimen paineesta riippuen progressiivinen moottorituki mukautuu täydellisesti ajotilanteeseen. Parannettu eMTB-tilan säätö varmistaa optimaalisen luistoneston kaikilla vaihteilla ja mahdollistaa pyörän luonnollisen käsittely (AKA “power on demand”). Liikkeellelähdöstä tulee näin herkempää etenkin pienillä vaihteilla. Suuremman vääntömomentin ansiosta käyttöyksikkö tukee entistä laajempaa poljinnopeusaluetta.

Extended Boost

Extended Boost on innovatiivinen toiminto, joka vie polkimien hallinnan uudelle tasolle. poljinkosketukset ja kampien jumiutuminen on yleinen ongelma ajettaessa teknisessä maastossa, juurakossa ja kivikossa.

Extended Boost -toiminto tuo apua tähän ongelmaan. Poljinkosketuksilta voidaan välttyä, sillä uuden innovatiivisen toiminnon avulla kuljettajan ei tarvitse tehdä kokonaista poljinkierrosta, tarvitaan vain lievä polkimen painaminen. Avustin jatkaa kesken jäänyttä polkaisua ja vie pyörän ohi hankalan kohdan. Näin polkimet osuvat maahan vain harvoin, jos koskaan. Extended Boost -toiminto on käytössä eMTB -ajotilassa.
Teksti on käännös alkuperäisestä Boschin artikkelista.

Rieju MRT Cross 3

Rieju MRT Cross 3 -sähkömaastopyörä Mascon verkkokaupasta.

Tutustu vuoden 2022 Rieju MRT Cross 3 -sähkömaastopyörään, jonka voimanlähteenä on Bosch Performance CX Gen 4 -moottori.

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Klikkaa tähteä ja arvostele!

Äänien keskiarvo: 3.7 / 5. Äänimäärä: 35

Ei vielä ääniä - ole ensimmäinen!

Koska artikkeli oli mielestäsi hyödyllinen...

Auta muita löytämään artikkeli ja jaa se sosiaalisessa mediassa!

Pahoittelut ettei artikkeli ollut mielestäsi hyödyllinen...

Parannetaan artikkelia!

Tell us how we can improve this post?

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Klikkaa tähteä ja arvostele!

Äänien keskiarvo: 3.7 / 5. Äänimäärä: 35

Ei vielä ääniä - ole ensimmäinen!

Koska artikkeli oli mielestäsi hyödyllinen...

Auta muita löytämään artikkeli ja jaa se sosiaalisessa mediassa!

Pahoittelut ettei artikkeli ollut mielestäsi hyödyllinen...

Parannetaan artikkelia!

Tell us how we can improve this post?

maksutavat