Sähköpyörä työsuhdepyöräksi Järvenpäässä

Palveleva sähköpyöräliike Järvenpäässä. Masco Oy tuo maahan Fischer-sähköpyöriä ja Rieju-sähköpyöriä.
3.3
(3)

Verovapaa polkupyöräetu on voimaan astumisestaan 2021 alusta lähtien ollut suosittu tapa hankkia uusi laadukas polkupyörä. Kyseessä on merkittävä etu, sillä keskituloinen palkansaaja voi säästää uuden pyörän, esimerkiksi sähköpyörän hankintakustannuksissa jopa satoja euroja.

Kun haluat hankkia työsuhdepyöräksi sähköpyörän Järvenpäässä, tarjoaa Masco Oy Fischer ja Rieju -sähköpyöriä, joiden mallistosta löydät niin sähköiset kaupunki-, retki- kuin maastopyörätkin.

Mikä on työsuhdepyörä
Miksi työsuhdepyörän hankkiminen kannattaa?
Miten voit hankkia työsuhdepyörän?

Lukuaika 5 min.

Mikä on työsuhdepyörä?

Työsuhdepyörä syntyy kun työnantaja hankkii polkupyörän työntekijälle, joka voi käyttää pyörää haluamallaan tavalla vapaa-aikanaan tai esimerkiksi työmatkoihin. Työsuhdepyörä voi olla tavallinen- tai sähköavusteinen polkupyörä.

Työsuhdepyöräpakettiin voi lisätä pyörään liittyviä varusteita, kuten lukko, valot, nastarenkaat ja kypärä sekä pyörän huollot, varkaus- ja vahinkovakuutuksen.

Miksi työsuhdepyörä kannattaa?

Ottamalla verovapaan polkupyöräedun käyttöön, työntekijä saa käyttöönsä laadukkaan pyörän, tavallisen tai sähköavusteiden, tuntuvasti, jopa 20-30 % alennuksella.

Kun etuun paketoidaan varusteet, huollot ja vakuutus, on investointi entistä huolettomampi, turvallisempi ja ajamisesta voi nauttia täysin siemauksin.

Kuinka paljon etu on konkreettisesti euroissa?

Polkupyöräetu on verovapaata tuloa vuodessa 1 200 euroon asti. Pelkistettynä työntekijä säästää pyörän hankintakustannuksissa oman veroprosentin verran, siihen verrattuna, että ostaisi pyörän kaupasta itse.

Esimerkkinä 25 % palkasta veroja maksava säästää 25 % uuden pyörän hankintakustannuksesta.

Työnantaja pidättää työsuhdepolkupyörän kustannukset palkasta tai tarjoaa sen etuna palkan päälle, kokonaan tai osittain.

Miten voin hankkia työsuhdepyörän?

Työsuhdepyörä toimii samalla periaatteella kuin työsuhdeauto. Helpoin tapa hankkia työsuhdepyörä on työnantajan tekemä leasing-sopimus palveluntarjoajan kanssa.

Palveluntarjoajia on monia, joista yksi on GoByBike Finland Oy. Seuraavassa ohjeet, joiden avulla voit hankkia työsuhdepyörän tekemällä sopimuksen palveluntarjoajan kanssa ja valitsemalla sähköpyörän myyjäksi järvenpääläisen Mascon.

1. Tarkista oikeus pyöräetuun työnantajalta

Varmista esimieheltäsi oletko oikeutettu pyöräetuun. Tutustu työnantajan pyöräetupolitiikkaan ja tarvittaessa allekirjoita se.

2. Rekisteröidy työsuhdepyöräilijäksi

Rekisteröidy GoByBike työsuhdepyöräilijäksi. Saat sähköpostiisi tilauskoodin, jonka avulla saat työsuhdepyöräsi tilattua.

3. Pyörän ja varusteiden valinta

Parhaiten asia etenee, kun tulet Järvenpään myymäläämme, osoitteeseen Yrittäjänkatu 9. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa kaikessa sähköpyöriin liittyvissä kysymyksissä, ja voit rauhassa tutustua tarkemmin tarjolla oleviin sähköpyöriin ja koeajaa pyöriä.

Kannattaa tutustua etukäteen sähköpyörien valikoimaamme Mascon verkkokaupassa.

Kivijalkakaupasta hankittaviin työsuhdepyöräpakettiin voit sisällyttää kypärän, lukon, valot, nastarenkaat (pelkät renkaat, ei toisia kiekkoja) sekä pyörään kiinteästi kuuluvia varusteita, kuten esimerkiksi lokasuojat ja polkimet.

4. Pyörän tilaaminen

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan pyörän, sovi pyöräpaketin sisällöstä ja hinnasta Mascon myyjän kanssa. Toimita samalla rekisteröitymisen yhteydessä saamasi tilauskoodi sekä työnantajasi nimi ja yhteystietosi myyjälle.

Masco toimittaa tiedot sopimanne pyöräpaketin sisällöstä ja hinnasta GoByBikelle.

5. Vuokrasopimus

Tämän jälkeen palveluntarjoaja toimittaa sinulle ja työnantajallesi pyörän vuokrasopimuksen tarkistettavaksi ja sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Ennen vuokrasopimuksen hyväksymistä tarkasta, että tiedot ovat oikein ja vastaavat myyjän kanssa sovittua.

Pyörän tilauksesta toimitukseen kestää yleensä 2-5 arkipäivää, mikäli pyörä on myyjällä valmiina varastossa.

6. Toimituksen hyväksyminen

Kun työnantajasi on allekirjoittanut sähköisen vuokrasopimuksen, palveluntarjoaja antaa pyörän myyjälle Masco Oy:lle luvan pyörän luovuttamiseen.

Saat sähköpostiisi valmiiksi odottamaan linkin pyörän toimituksen hyväksymiseen sopimukselle. Kun pyöräsi on toimitettavissa, voit noutaa sen liikkeestä. Muista tarkistaa, että se vastaa sovittua ja hyväksy sähköpostissasi odottavan linkin kautta pyörän toimitus välittömästi.

Tutustu Fischer ja Rieju -sähköpyöriin täällä.

Kokeile laskuria ja tee arvio pyöräedun käytöstä saamastasi hyödystä.

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Klikkaa tähteä ja arvostele!

Äänien keskiarvo: 3.3 / 5. Äänimäärä: 3

Ei vielä ääniä - ole ensimmäinen!

Koska artikkeli oli mielestäsi hyödyllinen...

Auta muita löytämään artikkeli ja jaa se sosiaalisessa mediassa!

Pahoittelut ettei artikkeli ollut mielestäsi hyödyllinen...

Parannetaan artikkelia!

Tell us how we can improve this post?

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Klikkaa tähteä ja arvostele!

Äänien keskiarvo: 3.3 / 5. Äänimäärä: 3

Ei vielä ääniä - ole ensimmäinen!

Koska artikkeli oli mielestäsi hyödyllinen...

Auta muita löytämään artikkeli ja jaa se sosiaalisessa mediassa!

Pahoittelut ettei artikkeli ollut mielestäsi hyödyllinen...

Parannetaan artikkelia!

Tell us how we can improve this post?

maksutavat