FISCHER Cita 4.0i Sähkökaupunkipyörä 28″

2 899,00 

Kysy saatavuutta!

Fischer-sähköpyörät logo | Masco Oy Järvenpää | masco.fi  City-sähköpyörä kaupunkiin
Renkaat  28″ | Runko 44 cm | 160-185 cm pituiselle

Luotettava city-sähköpyörä hiljaisella moottorilla ja kattavilla varusteilla.

Fischer Cita 4.1i on moderni ja luotettava matkakumppani pyöräretkillä, kauppareissulla ja työmatkoilla.

Tämä nykyaikaista tekniikkaa sisältävä pyörä on suunnattu erityisesti laatutietoiselle pyöräilijälle jokapäiväiseen ajoon. Kuljet sillä sujuvasti työmatkat, hoidat asioita ja kuljetat ostoksia lisävarusteena olevien pyöräkorien avulla. Vapaa-ajalla Cita 4.1 vie sinut huolettomalle huviajelulle tai pitemmälle päiväretkelle.

ERGONOMINEN JA TURVALLINEN

Ergonomisen muotoilun ansiosta pyörän selkään on helppo nousta ja saat otettua sen päällä mukavan ajoasennon. Turvallisuutta tuovat jousitetut etuhaarukka ja satula, antaen pitoa ja pehmentäen tien epätasaisuuksia. Pyörä pysähtyy tehokkaiden hydraulisten käsijarrujen avulla.

Näkyvyyttä liikenteessä parantavat kirkkaat 70-luksin Led-valot edessä ja takana. Lokasuojat, tavarateline, runkolukko, heijastimet ja seisontajalka – takaavat pyörän monipuolisen ja miellyttävän käytön.

Katso video Fischer Cita 4.1i


HILJAISTA VOIMAA

Cita 4:lla ajaessa suuret ylämäet ja vastatuuli saavat sinut hymyilemään. Kaupunkipyöriin suunniteltu Bafang-keskimoottori on taloudellinen ja hiljainen, ja se vääntää pyörän liikkeelle 65 Nm voimalla tasaisen voimakkaasti – etkä jää jakoihin!

Tyylikkyyttä pyörän ulkonäköön tuo runkoon huomaamattomasti sijoitettu akku, jonka tehon(418 Wh) ansiosta pyörä on luotettava kumppani pitemmilläkin retkillä.

Nykyaikainen, pieni Led-näyttö tarjoaa kaikki tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä, myös suorassa auringonvalossa. USB-liitäntä tukee mobiililaitteita ja lisävarusteena saatavana Bafang GO -sovellus Bluetooth-yhteyden avulla.

ALOITA UUSI HARRASTUS

Cita 4.1 on sähköpyörä, joka saa sinut löytämään liikunnan ilon uudella tavalla – liikut enemmän, pidennät retkiä ja tutustut uusiin kohteisiin.

Samalla ylläpidät kuntoa ja terveyttä – saat lisää virtaa ja voit paremmin.

Sähköpyörällä ajaminen on hauskaa. Tunnet itsesi voimakkaaksi, ja voit joka hetki valita, kuinka paljon haluat apua moottorilta ja kuinka paljon käytät omaa energiaa. Edes vesisade ei enää kelpaa tekosyyksi lähteä ulos liikkumaan.

Tutkitusti sähköpyöräily edistää terveyttä. Etenkin pitkäkestoiset, matalan sykkeen liikuntatuokiot kohottavat tehokkaasti peruskuntoa.

Jos omistat auton, voit korvata sen käyttöä fiksulla ja ekologisella tavalla ja siirtyä paikasta toiseen usein jopa autoa nopeammin.

Tervetuloa koeajamaan sähköpyörä!

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa sähköpyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme osoitteessa: Yrittäjänkatu 9, Järvenpää.

TAKUU: 24 kk

svea-storepay-eramaksu-masco-oy-jarvenpaa

ASIAKASPALVELU

09-2790 880 | info@masco.fi

Paino 0,000000 kg
Akku

36 V, 418 Wh, integroitu, 4 h latausaika

Avustin

5 tasoa

Etuhaarukka

SUNTOUR 40mm -joustohaarukka

Jalkajarru

Ei

Jarrut

MAGURA -hydrauliset käsijarrut

Lukko

Runkolukko

Moottori

Bafang M200 keskimoottori 250 W / 65 Nm

Näyttö

LCD1400, Bluetooth, E-Connect-APP

Runko

Alumiini 44 cm (160-185 cm pituiselle)

Satula

Jousitettu 40 mm

Toimintasäde

100 km

Vaihteet

SHIMANO Nexus 7-vaihdetta

Valot

Edessä ja takana, kirkas LED 70 luksia

Väri

Mattamusta

Mukana tulevat varusteet: käyttöohje, lukittava akku ja laturi, työkalusarja, polkimet, tarakka, lokasuojat, seisontatuki ja soittokello.

Haluatko säästää satoja euroja sähköpyörän hankinnassa?

Tutustu Fischer Leasing -sähköpyörän vuokrasopimukseen ja hanki työsuhdepyöräksi Fischer-sähköpyörä.

Fischer Leasing sähköpyörän vuokrasopimus | Masco Oy

Lue lisää sähköpyöristä?

Blogiartikkeli: Mikä on sähköpyörä ja miten se toimii kerrotaan kattavasti sähköpyörän tekniikasta, käytöstä, huoltamisesta ja ylläpidosta.

Fischer sähköpyörien kokotaulukko:

Fischer-sähköpyörien kokotaulukko | Masco Järvenpää