FISCHER Montis 5 sähkömaasturi / 27,5″

2 899,00 

Tehokas ja pelkistetyn tyylikäs sähköpyörä maastopyöräilyyn, kuntoiluun ja luonnossa liikkumiseen ympäri vuoden!

Renkaat  27,5″ | Runko 44 cm | 165-185 cm pituiselle

FISCHER Montis 5.0i on virtaviivainen katseenvangitsija ja tehokas sähkömaastopyörä, jossa on kaikki mitä tarvitaan. Suorituskyvystä vastaa hienostunut ja hiljainen Brosen keskimoottori, jossa riittää vääntöä viemään sinut ylös jyrkkääkin mäkeä. Toki tarvitaan myös taitoa, mutta sehän paranee vain ajamalla. Onneksi pyörässä on hauskuutta ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten rento ja ergonominen pystyasento, 10-vaihdetta, joustokeula, hydrauliset levyjarrut, leveä ohjaustanko, maastorenkaat.

Pyörä soveltuu hyvin kuntoilijalle, ulkoilijalle ja luonnossa liikkujalle.

Se on monikäyttöinen – ajat sillä yhtä lailla asfaltilla, kurvaat hiekkatielle tai koet riemunkiljahduksia metsäpolulla, laajennat reviiriä uusille, haastavammille reiteille tai oikaiset vaihteeksi lähipolun kautta.

Sähköavusteisella maastopyörällä ajaminen on yksinkertaisesti hauskaa!

– Haasta itsesi uuteen harrastukseen, haasta itsesi polulle!

Moottorilla on väliä.

Saksalainen BROSE Drive C on kevyt ja hiljainen keskimoottori, jonka hienostunut tekniikka tuottaa voimaa aiheuttamatta ylimääräistä tärinää tai resonointia. Herkkä 4-portainen avustin tunnistaa polkutehon ja on turvallinen maastossa. Pyörä ei hyökkää, avustin antaa pehmeästi, tilanteeseen sopivalla teholla. Kaksoisvapaarattaan ansiosta moottori kytkeytyy pois kun akku on tyhjä tai virta katkaistaan. Tällöin sähköpyörää voidaan polkea tavallisen polkupyörän tavoin ilman ylimääräistä vastusta.

BROSE Drive C tuottaa riittävän 50 Nm väännön, jotta voit kivuta ylös jyrkätkin mäet ja pysyt varmasti mukana porukkalenkillä. Tehokas 418 Wh:n akku antaa mahdollisuuden nauttia pitempään, kokea enemmän. Talutusavustin helpottaa elämää jos joudut työntämään pyörää.

Brose Display Allround -näyttö

Ohjauspainikkeet on kohokuvioitu, jotta ne tuntuvat varmalta ja ergonomisesti sijoitetut, jotta käyttöjärjestelmän ominaisuuksia voidaan käyttää helposti ja nopeasti. 1,5 tuuman värinäyttö kuin älykello, joka halaa tyylikkäästi ohjaustankoa ja painaa vain 50 grammaa. Ladattavissa Bluetooth-yhteydellä puhelimeen FISCHER E-Connect -sovellus navigointitoiminnolla.

Koe sähköpyöräilyn riemu laadukkaalla FISCHER-sähköpyörällä!

TULOSSA SYKSYLLÄ!

Kysy saatavuutta!

Paino 24.000000 kg
Moottori

BROSE Drice C 50 Nm.

Akku

36 V, 418 Wh, integroitu, 4 h latausaika

Toimintasäde

100 km

Näyttö

Brose Allround

Etuhaarukka

SunTour 100 mm -jousto

Istuinkannatin

Ergotec kiinteä

Jarrut

Sram-hydraulijarrut

Renkaat

27,5" Continental MTB

Runko

MTB alu. 44 cm

Satula

r.e.med muistivaahto

Vaihteet

SRAM GX 10-V

Valot

StVZO-valosarja

Väri

Liuskekivi harmaa matta

Toimitus sisältää: käyttöohjeet, akku + 2 kpl avainta, valosarja, työkalusetti, polkimet, spiraalilukko ja asennusohjeet.

Takuu: 24 kk

Tulossa myyntiin syksyllä!