Fischer Montis 6 tehomaasturi / 29″

3 299,00 

Kysy saatavuutta!

Fischer-sähköpyörät logo | Masco Oy Järvenpää | masco.fiFischer maastosähköpyörä mtb | Masco Oy Järvenpää | masco.fiFischer retki/hybridi sähköpyörä | Masco Oy Järvenpää | masco.fi City-sähköpyörä kaupunkiin
Renkaat  29″ | Runko 51 cm | 170-195 cm pituiselle

Voimakas ja urheilullinen, tyylikkäästi viimeistelty sähköpyörä maastoon, kuntoiluun ja luonnossa liikkumiseen ympäri vuoden!

Fischer Montis 6.0i on varsinainen voimapesä sähköisten maastopyörien perheessä. Tulet rakastamaan urheilullista ja hienostunutta Brose Drive S -moottoria. Se on voimakas ja miltei äänetön, se vie sinut läpi maaston antaen optimaalisen, luonnollisen tuntuisen avun ja pysyy hiljaisena.

Pyörä on luotettava kumppani myös pitemmillä retkille, 504 Wh tehoakun – kiitos Sram SX Eagle 1×12-vaihteiston ja herkän RockShox -ilmakeulan. Pyörä pysähtyy tarkasti Shimanon hydraulisilla levyjarruilla.

Tämä pyörä on sinulle, jos haluat haastaa itsesi maastossa, kohottaa kuntoa ja nauttia samalla ajamisesta sekä osaat arvostaa laadukkaita komponentteja ja saksalaista viimeistelyä.

– Haasta itsesi uuteen harrastukseen, haasta itsesi polulle!

VÄÄNTÖÄ KUIN ISÄN KÄDESSÄ

Brose Drive S on sähkömoottori niille, joille vain paras on riittävän hyvä. Väkivahva ja vääntävä avustin vie sinut vaikka vuoren päälle ilman ongelmia, mutta jos haluat ponnistella enemmän, voit aina valita pienemmän avustintason.
Voimakas moottori ei tarkoita kovaa ääntä, sillä hienostunut Brose Drive S on käytössä erittäin hiljainen ja antaa pehmeän vedon ilman resonointia polkimissa. Kaksoisvapaarattaan ansiosta moottori kytkeytyy kokonaan pois sammutettaessa tai akku on tyhjä, joten sähköpyörää voidaan polkea tavallisen polkupyörän tavoin ilman ylimääräistä vastusta.

KOMPAKTI JA KÄTEVÄ NÄYTTÖ

Brose Display Allround -näytössä ohjauspainikkeet on kohokuvioitu, jotta ne tuntuvat varmalta ja ergonomisesti sijoitetut, jotta käyttöjärjestelmän ominaisuuksia voidaan käyttää helposti ja nopeasti. 1,5 tuuman värinäyttö kuin älykello, joka halaa tyylikkäästi ohjaustankoa ja painaa vain 50 grammaa. Ladattavissa Bluetooth-yhteydellä puhelimeen FISCHER E-Connect -sovellus navigointitoiminnolla.

31.5.2021: Saatavilla 1 kpl Järvenpään myymälässä.

– Tervetuloa tutustumaan ja testaamaan – autamme mielellään kaikessa sähköpyöräilyyn liittyvässä kysymyksissä, kuten sopivan pyörän valinnassa!

Fischer-sähköpyörä – se on sehr gut!Fischer sähköpyörät takuu 24 kk | Masco Oy Järvenpää | masco.fi

Yhteystiedot
Tietoa meistä
Näin ostat verkkokaupasta

Paino 24 kg
Akku

36V, 504Wh, 5h lataus

Etuhaarukka

RockShox Judy Silver

Jarrut

Shimano hydrauliset levyjarrut

Lukko

Spiraali

Moottori

Brose Drive S 90 Nm

Näyttö

Brose Allround

Renkaat

Continental Trail King

Runko

MTB alumiini 51 cm

Toimintasäde

Ergotec MTB

Vaihteet

SRAM Eagle SX 1×12

Valot

Valosarja 30 Lux

Väri

Taivaansininen matta

Toimitus sisältää: käyttöohjeet, akku + 2 kpl avainta, valosarja, työkalusetti, polkimet, spiraalilukko ja asennusohjeet.

Takuu: 24 kk

Haluatko tietää lisää sähköpyöristä?

Blogiartikkelissa Mikä on sähköpyörä ja miten se toimii kerrotaan kattavasti sähköpyörän tekniikasta, käytöstä, huoltamisesta ja ylläpidosta.

Fischer sähköpyörien kokotaulukko:

Fischer-sähköpyörien kokotaulukko | Masco Järvenpää