FISCHER Montis 6 tehomaasturi / 27,5″

3 299,00 

Voimakas ja urheilullinen, tyylikkäästi viimeistelty sähköpyörä maastoon, kuntoiluun ja luonnossa liikkumiseen ympäri vuoden!

Renkaat  27,5″ | Runko 48 cm | 160-185 cm pituiselle

FISCHER Montis 6.0i on varsinainen voimapesä sähköisten maastopyörien perheessä. Tulet rakastamaan urheilullista ja hienostunutta Brose Drive S -moottoria. Se on voimakas ja miltei äänetön, se vie sinut läpi maaston antaen optimaalisen, luonnollisen tuntuisen avun ja pysyy hiljaisena.

Pyörä on luotettava kumppani myös pitemmillä retkille, sillä se on varustettu 504 Wh tehoakulla, Sram SX Eagle 1×12-vaihteistolla ja herkällä RockShox -ilmakeulalla.

Tämä pyörä on sinulle, jos haluat haastaa itsesi maastossa, kohottaa kuntoa ja nauttia samalla ajamisesta sekä osaat arvostaa laadukkaita kompontentteja ja saksalaista viimeistelyä.

– Haasta itsesi uuteen harrastukseen, haasta itsesi polulle!

Vääntöä kuin isän kädessä.

Brose Drive S on sähkömoottori niille, joille vain paras on riittävän hyvä. Väkivahva ja vääntävä avustin vie sinut vaikka vuoren päälle ilman ongelmia, mutta jos haluat ponnistella enemmän, voit aina valita pienemmän avustintason.
Voimakas moottori ei tarkoita kovaa ääntä, sillä hienostunut Brose Drive S on käytössä erittäin hiljainen ja antaa pehmeän vedon ilman resonointia polkimissa. Kaksoisvapaarattaan ansiosta moottori kytkeytyy kokonaan pois sammutettaessa tai akku on tyhjä, joten sähköpyörää voidaan polkea tavallisen polkupyörän tavoin ilman ylimääräistä vastusta.

Kompakti ja kätevä näyttö

Brose Display Allround -näyttössä ohjauspainikkeet on kohokuvioitu, jotta ne tuntuvat varmalta ja ergonomisesti sijoitetut, jotta käyttöjärjestelmän ominaisuuksia voidaan käyttää helposti ja nopeasti. 1,5 tuuman värinäyttö kuin älykello, joka halaa tyylikkäästi ohjaustankoa ja painaa vain 50 grammaa. Ladattavissa Bluetooth-yhteydellä puhelimeen FISCHER E-Connect -sovellus navigointitoiminnolla.

Haluatko koeajaa tämän pyörän?

– Tule Järvenpään liikkeeseen tutustumaan ja testaamaan sähköpyörää. Autamme mielellämme kaikessa sähköpyöräilyyn liittyvässä ja sopivan pyörän hankinnassa!

Katso yhteystiedot ja aukioloajat täältä!

Koe sähköpyöräilyn riemu laadukkaalla FISCHER-sähköpyörällä!

Kysy saatavuutta!

Paino 24.000000 kg
Akku

36V, 504Wh, 5h lataus

Etuhaarukka

RockShox Judy Silver

Jarrut

Shimano hydrauliset levyjarrut

Lukko

Spiraali

Moottori

Brose Drive S 90 Nm

Näyttö

Brose Allround

Renkaat

Continental Trail King

Runko

MTB alumiini 48 cm

Satula

Ercotec MTB

Toimintasäde

jopa 120 km

Vaihteet

SRAM Eagle SX 1×12

Valot

Valosarja 30 Lux

Väri

Taivaansininen matta

Toimitus sisältää: käyttöohjeet, akku + 2 kpl avainta, valosarja, työkalusetti, polkimet, spiraalilukko ja asennusohjeet.

Takuu: 24 kk