FISCHER Montis Fully täysjoustosähkö / 27,5″

3 999,00 

Täysverinen sähkömaastopyörä haastavaan maastoon ja ylivertaiseen hauskanpitoon, väkivahvalla Brose-moottorilla ja pitkällä joustomatkalla!

Renkaat 27,5″ | Runko 48 cm | 165-185 cm pituiselle

Haaveiletko ajamisesta täydellisellä polulla? Haluaisitko haastaa itseäsi maastossa, teknisessä ylämäessä, juurakossa tai kivien yli hyppien?

FISCHER Montis 6.0i Fully -täysjousitettu sähkömaastopyörä on tarkoitettu niille, jotka hakevat ajamiselta silkkaa nautintoa, haluavat kokea enemmän ja mennä pidemmälle.

SINÄ ASETAT RAJAT – PYÖRÄ YLITTÄÄ NE.

Montis Fully on tehty ajattavaksi haastavassa maastossa, kallioilla, kukkuloilla ja kivikoissa, äiti-juurakoissa, teknisissä ylämäissä ja vauhdikkaissa alamäissä. Väkivahva ja hienostunut Brose Drive S -moottori antaa vääntöä tasaisesti ja hiljaisesti – ainoa asia minkä kuulet on tuulen suhina! Voit paiskata sen alamäkeen ja tai kivuta ylös jyrkälle – ja luottaa siihen, että loiva keula ja RockShoxin 150 mm täysjousto tarjoavat riittävän suorituskykyyn.

TÄLLÄ PYÖRÄLLÄ AJAMINEN ON YKSINKERTAISESTI HAUSKAA!

  • SRAM SX Eagle 1×12 -vaihteisto nopeaan vaihtamiseen
  • SRAM G2R johdonmukaiseen jarruttamiseen
  • 500 Wh:n akulla nautit enemmän
  • Hissitolppa
  • 2,6″ leveät ja pitävät trail-renkaat
  • Tasapainoinen 78 cm leveä ohjaustanko
  • Ylväs, pelkistetty ulkomuoto ja saksalainen viimeistely

fischer-montis-fully | masco.fi

VÄÄNTÖÄ KUIN ISÄN KÄDESSÄ.

Brose Drive S 90 Nm on sähkömoottori niille, joille vain paras on riittävän hyvä. Väkivahva ja vääntävä avustin vievät sinut vaikka vuoren päälle ilman ongelmia, ja jos haluat ponnistella enemmän, valittavana on 4 avustustasoa. Akussa  riittää tehoa 500 Wh:n verran, joka tarkoittaa enemmän kilometrejä ja nähtävää.
Voimakas moottori ei tarkoita kovaa ääntä, sillä hienostunut Brose on käytössä erittäin hiljainen ja antaa pehmeän vedon ilman meteliä tai resonointia polkimissa. Kaksoisvapaarattaan ansiosta moottori kytkeytyy kokonaan pois sammutettaessa tai kun akku on tyhjä, jolloin pyörää voidaan polkea tavallisen polkupyörän tavoin ilman ylimääräistä vastusta.

KOMPAKTI JA KEVYT NÄYTTÖ.

Brose Display Allround -näytöltä näet kaiken ajon aikana tarvitseman datan yhdellä vilkaisulla. Ohjauspainikkeet on kohokuvioitu, jotta ne tuntuvat varmalta ja jotta voit vaihtaa avustustasoa näppärästi peukalolla. 1,5 tuuman värinäyttö on kuin älykello, joka halaa tyylikkäästi ohjaustankoa ja painaa vain 50 grammaa. Ladattavissa Bluetooth-yhteydellä puhelimeen FISCHER E-Connect -sovellus navigointitoiminnolla.

Koe sähköpyöräilyn riemu laadukkaalla FISCHER-sähköpyörällä!

TULOSSA SYKSYLLÄ!

Kysy saatavuutta!

Paino 24.000000 kg
Moottori

Brose Drive S 90 Nm

Näyttö

Brose Allround

Akku

36 V, 504 Wh, lataus 4 h

Toimintasäde

jopa 120 km

Etuhaarukka

RockShox Recon Silver RL 150 mm

Iskunvaimennin

RockShox Monarch R 150 mm

Vaihteet

SRAM Eagle SX 1×12

Jarrut

SRAM G2R

Istuinkannatin

Hissitolppa

Renkaat

Continental Trail King

Satula

MTB

Lukko

Spiraali

Runko

MTB alu. 44 cm

Valot

StVZO-valosarja

Väri

Mattamusta

Toimitus sisältää: käyttöohjeet, akku + 2 kpl avainta, valosarja, työkalusetti, polkimet, spiraalilukko ja asennusohjeet.

Takuu: 24 kk

Tulossa myyntiin syksyllä!