FISCHER Terra 5.0 sähköhybridi 29″

2 999,00 

Jämerätekoinen ja dynaaminen sähköhybridi, oikea joka-paikan-menijä, jolla laajennat elinpiiriäsi ja liikut vakuuttavasti niin asfaltilla, sorapätkillä kuin maastossakin.

29″ | 51 cm | 170-195 cm

FISCHER Terra 5.0i on sähköavusteinen hybridi, jossa kaupunkifillarin käytännöllisyys yhdistyy retkipyörän kestävyyteen ja maastopyöräilyn vapauteen. Voit mennä sillä kauemmas, oikaista polun kautta ja valita reittejä, jonne et aikaisemmin päässyt.

Tehokas akku antaa potkua koko päivälle, joustohaarukka ja suuret 29″ nappularenkaat pitävät maastossa, mutta toimivat hienosti myös kaupunkiolosuhteissa. Jämäkkään tavaratelineeseen saa kiinnitettyä laukut tukevasti. Kiinteät ja kirkkaat valot, tukevat lokasuojat ja seisontatuki tekevät kaupunkipyöräilystä käytännöllistä ja mukavaa.

Katso video!

Moottorilla on väliä.

Saksalainen BROSE Drive C on kevyt ja hiljainen keskimoottori, jonka hienostunut tekniikka tuottaa voimaa aiheuttamatta ylimääräistä tärinää tai resonointia. Herkkä 4-portainen avustin tunnistaa polkutehon ja on turvallinen maastossa. Pyörä ei hyökkää, sillä avustin antaa tehoa pehmeästi, tilanteeseen sopivan määrän. Kaksoisvapaarattaan ansiosta moottori kytkeytyy pois kun akku on tyhjä tai virta katkaistaan. Tällöin sähköpyörää voidaan polkea tavallisen polkupyörän tavoin ilman ylimääräistä vastusta. Talutusavustin helpottaa elämää jos joudut työntämään pyörää.

Brose Display Allround -näyttö

Kompakti 1,5 tuuman värinäyttö kuin älykello, joka halaa tyylikkäästi ohjaustankoa ja painaa vain 50 grammaa. Ohjauspainikkeet on kohokuvioitu ja sijaitsevat peukalon ulottuvilla, joten avustinta käytät yhtä sujuvasti kuin vaihtaisit vaihteita.
Ladattavissa Bluetooth-yhteydellä puhelimeen FISCHER E-Connect -sovellus navigointitoiminnolla.

Koe sähköpyöräilyn riemu laadukkaalla FISCHER-sähköpyörällä!

TULOSSA SYKSYLLÄ!

Kysy saatavuutta!

Paino 30.000000 kg
Akku

36 V, 504 Wh, lataus 4 h

Etuhaarukka

SunTour 100 mm -jousto

Jarrut

Shimano hydrauliset levyjarrut

Lukko

Spiraali

Moottori

BROSE Drice C 50 Nm.

Näyttö

Brose Allround

Renkaat

Continental Cross King

Runko

MTB alumiini 51 cm

Satula

Selle Royal Shadow

Toimintasäde

jopa 120 km

Valot

Kiinteä valosarja 70 Lux

Väri

Grafiitti musta matta

Toimitus sisältää: käyttöohjeet, akku + 2 kpl avainta, valosarja, työkalusetti, polkimet, spiraalilukko ja asennusohjeet.

Takuu: 24 kk

Tulossa myyntiin syksyllä!