FISCHER Viator 4.0 kaupunkisähkö 28″

2 499,00 

Nykyaikainen retkisähköpyörä virtaviivaisella ulkonäöllä, vääntävällä ja hiljaisella keskimoottorilla sekä tehokkailla levyjarruilla – kaupunkiin ja retkille, kuntoiluun ja työmatkoille!

Renkaat 28″ | Runko 50 cm | 160-185 cm pituiselle

FISCHER VIATOR 4.0i on sporttinen, ergonominen ja tyylikäs sähköpyörä säännölliseen liikkumiseen kaupungissa ja retkillä. Ergonominen ajoasento, vääntävä mutta hiljainen avustin, joustokeula ja tehokkaat jarrut tekevät ajamisesta hauskaa ja maailma avautuu sinulle uudella tavalla. Ajonautintoa lisäävät kätevät helppo ja nopea avustustason vaihtaminen ja suuri, selkeä näyttö.

Pyörä sopii erinomaisesti kunnon kohentamiseen ja työmatkoille. Pyörälenkille tulee lähdettyä, edes sade ei enää kelpaa tekosyyksi, kun tietää etukäteen pyöräilyn olevan hauskaa. Pitemmätkin matkat taittuvat ripeästi ja luotettavasti, kiitos tehokkaan akun ja jopa 100 km:n toimintasäteen.

MUKAVUUS JA TURVALLISUUS

FISCHER Viator 4.0i on ergonominen ja siksi miellyttävä pyörä ajaa. Monipuolisesti säädettävät ohjaimet mahdollistavat yksilöllisen asennon ja ajotyylin kaikille pyöräilijöille. Joustohaarukka ja jousitettu istuinkannatin lisäävät mukavuutta ja tuovat pitoa ja turvaa ajamiseen. Pyörä pysähtyy täsmällisesti nykyaikaisilla hydraulisilla levyjarruilla.

FISCHER E-Connect -sovelluksella pyöräily on vieläkin hauskempaa: Voit liittää CITA 4.1i:n helposti älypuhelimeesi – näin pääset käsiksi reittitietietoihin ja voit suunnitella retkeä etukäteen.

Käytännöllisyyttä lisäävät: 7-vaihdetta, lokasuojat, tarakka, runkolukko, heijastimet sekä kirkkaat 70-luksin LED-valot edessä ja takana.

Haluatko koeajaa tämän pyörän?

– Tule Järvenpään liikkeeseen tutustumaan ja testaamaan sähköpyörää. Autamme mielellään sopivan pyörän valitsemisessa ja kaikessa sähköpyöräilyyn liittyvässä!

Katso yhteystiedot ja aukioloajat täältä!

Varastossa

Paino 26.000000 kg
Akku

48V, 418WH, 4 h lataus

Etuhaarukka

SUNTOUR 40 mm jousto

Istuinkannatin

Ergotech 40 mm jousto

Jarrut

Shimano hydrauliset levyjarrut

Lukko

Runkolukko

Moottori

Fischer Silent Drive -keskimoottori 50 Nm

Näyttö

LCD900 USB, Bluetooth, APP

Renkaat

Kenda Reflex 28" pistosuojattu

Runko

Alumiini 44 cm (160-185 cm)

Satula

r.e.med muistivaahto

Toimintasäde

100 km

Vaihteet

SHIMANO Nexus 7-vaihdetta

Valot

Edessä ja takana, kirkas LED 70 luksia

Väri

Mattamusta