FISCHER Viator 5 retkisähkö / 44 cm

2 899,00 

Tehokas, hiljainen ja luotettava sähköpyörä säännölliseen ulkoiluun, retkeilyyn ja työmatkapyöräilyyn!

Renkaat 28″ | Runko 44 cm | 155-175 cm pituiselle

FISCHER Viator 5.0i -sähköpyörällä et ole vain tyylikäs, vaan myös urheilullinen. Hiljainen ja voimakas moottori, tyylikkäästi integroitu akku, joustokeula, tehokkaat jarrut ja laadukas viimeistely takaavat ajonautinnon ja maailma avautuu sinulle uudella tavalla.

BROSE Drive C -dynaaminen ja hiljainen keskimoottori on tuskin kuultavissa. Se vie sinut luotettavasti minne haluat joka päivä, olipa kyseessä vain lyhyt matka tai viikonloppuretki. Tyylikkyyttä tuo runkoon huomaamattomasti sijoitettu, tehokas akku(418 Nm)

BROSE Comfort on yksi valmistajan uusista sähköpyöränäytöistä. Se on sijoitettu ohjaustankoon, lähellä kahvaa, joka mahdollistaa painikkeiden ergonomisen hallinnan ja avustimen aktivoinnin peukalolla. Näyttö tarjoaa kaikki tarpeelliset tiedot: nopeuden, avustustason, akun varauksen ja kuljetun matkan – yhdellä silmäyksellä. USB ja Bluetooth -liitännät puhelimen liittämiseen ja lisävarusteena yhteys FISCHER E-Connect -sovellukseen.

MUKAVUUS JA TURVALLISUUS

FISCHER Viator 5.0i on ergonominen pyörä ajaa. Monipuolisesti säädettävät pyörän ohjaimet mahdollistavat yksilöllisen asennon ja ajotyylin kaikille pyöräilijöille. Joustohaarukka ja jousitettu istuinkannatin lisäävät mukavuutta ja tuovat pitoa ja turvaa ajamiseen. Pyörä pysähtyy täsmällisesti nykyaikaisilla hydraulisilla levyjarruilla.

Pyörässä on myös kaikki muu tarpeellinen täydelliseen ajokokemukseen: 10-vaihdetta, lokasuojat, tarakka, runkolukko, heijastimet sekä kirkkaat 70-luksin LED-valot edessä ja takana.

Koe sähköpyöräilyn riemu laadukkaalla FISCHER-sähköpyörällä!

TULOSSA SYKSYLLÄ!

Kysy saatavuutta!

Paino 26.000000 kg
Moottori

BROSE Drice C 50 Nm.

Akku

36 V, 418 Wh, integroitu, 4 h latausaika

Näyttö

Brose Comfort

Toimintasäde

100 km

Runko

Naisten retki, alumiini 44 cm

Väri

Liuskekivi harmaa matta

Etuhaarukka

SUNTOUR 40 mm jousto

Jalkajarru

Ei

Jarrut

Shimano hydrauliset levyjarrut

Satula

r.e.med muistivaahto

Istuinkannatin

Ergotech 40 mm jousto

Vaihteet

SRAM GX 10-V

Valot

Edessä ja takana, kirkas LED 70 luksia

Lukko

Runkolukko

Renkaat

Cont. Reflex 28" pistosuojattu