FISCHER Viator N 6.0i Sähköretkipyörä 28″ 49 cm

3 399,00 

Kysy saatavuutta!

Fischer-sähköpyörät logo | Masco Oy Järvenpää | masco.fiFischer retki/hybridi sähköpyörä | Masco Oy Järvenpää | masco.fi City-sähköpyörä kaupunkiin
Renkaat 28″ | Runko 49 cm | 165-190 cm

Urheilullinen ja elegantti sähköhybridi voimakkaalla moottorilla – työmatkalle, kuntoiluun, retkille ja vaelluksille

FISCHER Viator 6.0i -sähköhybridi on tyylikäs ja monikäyttöinen pyörä, jossa yhdistyy maantie- ja maastopyörän ominaisuudet. Ajat sillä kaupungissa ja maaseudulla, maantiellä ja luontopoluilla, joka säässä vaikka vuoden ympäri.

Viator 6 soveltuu niille, jotka haluavat löytää terveellisen ja ekologisen tavan liikkua, korvata auton kokonaan tai osaksi sekä saada pyöräilystä irti sekä huvin että hyödyn.

BROSE Drive S 90 Nm. Tehoakku 504 Wh (jopa 120 km). ROCKSHOX -joustokeula. SRAM GX 10 vaihdetta. SHIMANO -hydrauliset levyjarrut. ERGOTEC -satula, -istuinkannatin, -kahvat ja ohjainkannatin. FISCHER E-Connect -sovellus.

Sporttinen hyötypyörä kaupunkiin.

Viator 6 -sähköpyörällä liikut nopeasti kaupungissa, hoidat asioita ja taitat työmatkat sujuvasti hikoilematta, jos niin haluat. Kattavat vakiovarusteet: lokasuojat, tavarateline, runkolukko, valot ja seisontajalka takaavat pyörän monipuolisen ja miellyttävän käytön. Käytännöllisten lisävarusteena saatavien sivulaukkujen avulla kuljetat ostoksia ja muita tavaroita.

Katso video Fischer Viator 6.0i

ERGONOMINEN AJONAUTINTO

FISCHER Viator 6.0i on pyörä, jonka selkään nouset hymyssä suin – joka kerta!

Tunnet itsesi voimakkaaksi ja ajaminen on niin hauskaa, että tulee lähdettyä myös huonon sään aikaan.

Uusi RockShox Paragon -joustokeula on tehty seikkailijoille, jotka haluavat säilyttää vapauden poiketa polun kautta. Siinä on ominaisuuksia, joita on totuttu näkemään vain maastopyörissä. Tämä tarkoittaa vähemmän tärinää käsille ja pitempiä retkiä väsymättä. Keulan voi lukita, jolloin se ei kuluta turhaa energiaa tasaisilla osuuksilla.

Virtaviivaisempi ajoasento, urheilullisempi kokemus.

Kaikki kosketuspinnat sinun ja pyöräsi välillä on mietitty korostamaan ergonomista ajokokemusta. Jousitettu istuinkannatin, Ergotecin satula, -ohjaustanko, -säädettävä ohjainkannatin ja -kahvat sekä kaupunkipolkimet. Yksilöllisen ajoasennon säätäminen mahdollista kaikille ajajille ja ajotyyleille.

Haluat tutustua uusiin kohteisiin – nähdä ja kokea enemmän.

Laadukkaiden komponenttien ja tehokkaan akun ansiosta Viator 6 on seikkailijan uskollinen kumppani myös pitkillä matkoilla. Sähkö tuo turvaa, jos omat voimat ei riitä.

VOIMAKAS JA HIENOSTUNUT MOOTTORI

Brose Drive S on sähkömoottori niille, joille vain paras on kyllin hyvä.

Brose Drive S moottori 90 NmTulet rakastamaan sen hienostunutta voimaa, joka avustaa sinut vaikka ylös vuorelle ilman ongelmia. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta polkeminen tuntuu luonnolliselta. Moottori haistelee pyöräilijä antamaa voimaa ja osaa avustaa juuri sopivasti ja ennustettavasti.

Kuulet vain tuulen suhinan – niin hiljainen Brose Drive S on.

Uuden kaksoisvapaarattaan ansiosta moottori ei enää jarruta vastaan, kun pyörää poljetaan moottori sammutettuna. Polkeminen on näin kevyempää, jos esimerkiksi akku pääsee loppumaan.

BROSE DISPLEY ALLROUND JA FISCHER E-CONNECT

Moottorin huippu-ominaisuuksia käytetään kätevällä Brose Display Allround -ohjaimella.

Kohokuvioidut painikkeet on sijoitettu peukalon etäisyydelle ja ne tuntuvat varmalta käyttää. Kompaktin kokoinen ja virtapihi 1,5 tuuman värinäyttö on kuin älykello, joka halaa tyylikkäästi ohjaustankoa. Led-näyttö painaa vain 50 grammaa ja syö vähän virtaa. Näet siitä kaiken tarvittavan datan ajon aikana.

Ohjaimeen helposti liitettävän Fischer E-Connect -sovelluksen avulla saat ajankohtaista tietoa sähköpyörästä suoraan kännykkään, suunnittelet retkiä ja navigoit kohteeseen karttasovelluksen avulla. Sovellus tunnistaa reitin korkeuserot ja osaa laskea akun keston.

Tervetuloa koeajamaan sähköpyörä!

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa sähköpyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä.

TAKUU: 24 kk

svea-storepay-eramaksu-masco-oy-jarvenpaa

ASIAKASPALVELU

09-2790 880 | info@masco.fi

Paino 0,000000 kg (kilogramma)
Akku

36 volttia, 504 Wh, integroitu, 5 h latausaika

Etuhaarukka

RockShox Paragon Gold 65 mm

Istuinkannatin

Ergotech 40 mm jousto

Jalkajarru

Ei

Jarrut

Shimano hydrauliset levyjarrut

Lukko

Runkolukko

Moottori

Brose Drive S 90 Nm

Näyttö

Brose Allround

Renkaat

Continental 28" pistosuojattu

Runko

Naisten retki, alumiini 49 cm

Satula

Ergon ST Gel

Toimintasäde

jopa 120 km

Vaihteet

SRAM GX 10-V

Valot

Edessä ja takana, kirkas LED 70 lux

Väri

Grafiitti metallinen matta

Paino

26 kg

Mukana tulevat varusteet:
käyttöohje, lukittava akku, 2 avainta ja laturi, työkalusarja, polkimet, tarakka, lokasuojat, seisontatuki ja soittokello.

Takuu: 24 kuukautta.

Aloita uusi harrastus

Onko liikunta jäänyt taka-alalle ja kynnys lähteä liikkeelle kasvanut?

Sähköpyöräily on matalan kynnyksen liikuntaa, jossa sinä päätät joka hetki kuinka paljon omaa energiaa haluat käyttää. Voit tehdä pitkiä alhaisen sykkeen lenkkejä, jolloin rasvaa palaa ja peruskunto paranee.

Edistyneelle kuntoilijalle sähköpyörä tarjoaa vaihtelua treenaamiseen ja tavan kokeilla uusia harrastusmuotoja. Jos sinulla on vaikeuksia pitää syke alhaalla peruskuntolenkillä, voi sähköpyörä tarjota juuri sen mitä tarvitset.

Sähköpyörällä löydät liikunnan ilon uudelleen, ulkoilet enemmän ja voit paremmin.

Haluatko säästää satoja euroja sähköpyörän hankinnassa?

Tutustu Fischer Leasing -sähköpyörän vuokrasopimukseen ja hanki työsuhdepyöräksi Fischer-sähköpyörä.

Fischer Leasing sähköpyörän vuokrasopimus | Masco Oy

Lue lisää sähköpyöristä?

Blogiartikkeli: Mikä on sähköpyörä ja miten se toimii kerrotaan kattavasti sähköpyörän tekniikasta, käytöstä, huoltamisesta ja ylläpidosta.

Fischer sähköpyörien kokotaulukko:

Fischer-sähköpyörien kokotaulukko | Masco Järvenpää