FISCHER Viator 6 sähköhybridi / 49 cm

3 299,00 

Urheilullinen, elegantti ja voimakas sähköhybridi säännölliseen liikkumiseen, ulkoiluun ja työmatkapyöräilyyn!

Renkaat 28″ | Runko 44 cm | 165-190 cm pituiselle

FISCHER Viator 6.0i -sähköpyörällä et ole vain tyylikäs, vaan myös urheilullinen. Brosen hienostunut ja väkivahva moottori, tehoakku, RockShox-joustokeula, 10-vaihdetta, hydrauliset levyjarrut, ergonomiset hallintalaitteet ja laadukas FISCHER-viimeistely takaavat, että maailma avautuu sinulle uudella, sähköisellä tavalla!

VÄÄNTÖÄ KUIN ISÄN KÄDESSÄ

Brose Drive S on sähkömoottori niille, joille vain paras on riittävän hyvä. Väkivahva ja vääntävä avustin vie sinut vaikka vuoren päälle ilman ongelmia, mutta jos haluat ponnistella enemmän, voit aina valita pienemmän avustintason.
Voimakas moottori ei tarkoita kovaa ääntä, sillä hienostunut Brose Drive S on käytössä erittäin hiljainen ja antaa pehmeän vedon ilman resonointia polkimissa. Kaksoisvapaarattaan ansiosta moottori kytkeytyy kokonaan pois sammutettaessa tai akku on tyhjä, joten sähköpyörää voidaan polkea tavallisen polkupyörän tavoin ilman ylimääräistä vastusta.

TYYLIKÄS JA KÄYTÄNNÖLLINEN NÄYTTÖ

Brose Display Allround sopii täydellisesti mihin tahansa pyörään. Ohjauspainikkeet on kohokuvioitu, jotta ne tuntuvat varmalta ja ergonomisesti sijoitetut, jotta käyttöjärjestelmän ominaisuuksia voidaan käyttää helposti ja nopeasti. 1,5 tuuman värinäyttö kuin älykello, joka halaa tyylikkäästi ohjaustankoa ja painaa vain 50 grammaa. Ladattavissa Bluetooth-yhteydellä puhelimeen FISCHER E-Connect -sovellus navigointitoiminnolla.

ERGONOMINEN AJONAUTINTO

FISCHER Viator 6.0i on pyörä, jonka selkään nouset hymyssä suin – joka kerta! Uusi RockShox Paragon -joustokeula on tehty retkipyöräilijöille, jotka haluavat säilyttää vapauden poiketa välillä polun puolella. Siinä on ominaisuuksia, joita on totuttu näkemään vain maastopyörissä. Tämä tarkoittaa vähemmän kuljettajaan siirtyvää tärinää, enemmän nautintoa ja pitempiä retkiä väsymättä. Keulan voi lukita, jolloin se ei kuluta turhaa energiaa tasaisilla osuuksilla.

Kaikki kosketuspinnat sinun ja pyöräsi välillä on mietitty korostamaan ergonomista ajokokemusta. Jousitettu istuinkannatin, Ergotecin satula, -ohjaustanko, -säädettävä ohjainkannatin ja -kahvat sekä kaupunkipolkimet. Yksilöllisen ajoasennon säätäminen mahdollista kaikille ajajille ja ajotyyleille.

MUUT VARUSTEET

FISCHER Viator 6.0i -sähköpyörässä on kaikki muu tarvittava säännööliseen pyöräilyyn mukavasti ja turvallisesti: lokasuojat, tarakka, runkolukko, heijastimet sekä kirkkaat 70-luksin LED-valot edessä ja takana.

Koe sähköpyöräilyn riemu laadukkaalla FISCHER-sähköpyörällä!

TULOSSA SYKSYLLÄ!

Kysy saatavuutta!

Paino 26.000000 kg
Akku

36 volttia, 504 Wh, integroitu, 5 h latausaika

Etuhaarukka

RockShox Paragon Gold 65 mm

Istuinkannatin

Ergotech 40 mm jousto

Jalkajarru

Ei

Jarrut

Shimano hydrauliset levyjarrut

Lukko

Runkolukko

Moottori

Brose Drive S 90 Nm

Näyttö

Brose Allround

Renkaat

Continental 28" pistosuojattu

Runko

Naisten retki, alumiini 49 cm

Satula

Ergon ST Gel

Toimintasäde

jopa 120 km

Vaihteet

SRAM GX 10-V

Valot

Edessä ja takana, kirkas LED 70 lux

Väri

Grafiitti metallinen matta