RIEJU e-BIKE MTB MRT CROSS 51 cm

3 999,00 

Kysy saatavuutta!

Rieju sähköpyörät maahantuo Masco Oy Järvenpää

Renkaat 29” | 50 cm (L) | Vääntö 85 Nm 

Voimakas 85 Nm sähkömaastopyörä Bosch Performance CX Gen 4 -moottorilla ja Bosch PowerTube 500 Wh -akulla – täydellinen yhdistelmä urheilullisuutta ja eleganssia.

  • Bosch Performance CX Gen 4 -moottori
  • Bosch PowerTube 500 Wh -akku
  • Bosch Display Purion -näyttö
  • Suntour XCM 100 mm -keula
  • Sram SX Eagle 12-voimansiirto

Rieju MRT Cross 3 -sähkömaastopyörän hillitty ulkonäkö kätkee alleen ärhäkän asenteen ja laadukkaan osasarjan, joka ei jätä sinua pulaan – ajoitpa sitten maastossa tai asfaltilla.

Tulet ihastumaan uuteen ja voimakkaaseen neljännen sukupolven Bosch Performance CX -sähköavustimeen. Se on entistä pienempi ja kevyempi, mutta silti tehoa ja vääntöä on tullut lisää. Uuden ohjelmistopäivityksen myötä huippuväännöt on saatu kasvatettua entisestä 75 Nm:stä 85 Nm:iin, joka tekee MRT Cross 3:sta erittäin pätevän kiipijän jyrkissäkin ylämäissä.

Bosch Performance CX Gen 4 -moottori

Pitkät ajomatkat eivät ole enää ongelma. Bosch PowerTube 500 -litiumioniakussa riittää virtaa vaikka koko päivälle, joka tekee pyörästä huolettoman vaihtoehdon pitemmillekin reissuille. Et joudu myöskään tinkimään tyylikkyydestä, sillä kompaktin koon ja minimalistisen muotoilun ansiosta akku on integroitu ihanteellisesti sähköpyörän runkoon.

Sram SX Eagle -voimansiirto

Sram SX Eagle 12 vaihdetta, 11-50 hammastuksella takaavat, että jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva vaihde ja saat varmasti kaiken irti moottorin tehoista.

Sram SX Eagle -voimansiirto | Masco Oy

SX Eagle -vaihtaja sisältää uutta huippu-tekniikkaa:

  • X-ACTUATION pitää vaihtamisen terävänä ja tasaisena koko vaihteiston alueella
  • X-SYNC -hihnapyöräteknologia tarjoaa paremman tehokkuuden ja hiljaisemman toiminnan
  • CAGE LOCK -häkin lukitustekniikan ansiosta pyörän irrotus ja asennus sekä ketjun asennus on yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin ennen

PG-1210 Eagle -rataspakan POWERGLIDE II -teknologia on optimoitu maastokäyttöön. Se tarjoaa parannetun hammasprofiilin ja siirtoramppirakenteen, joiden avulla ketju liikkuu rattaalta toiselle entistä sulavammin.

Sähkömaastopyöräilyyn suunnitellun E-MTB Single Click -vaihdevivun uusi ZERO LOSS -tekniikka tuo vaihtamiseen täsmällisyyttä ja nopeutta. Kun vaihdat vaihdetta ylös tai alas, vaihdevaijeri aktivoituu välittömästi ilman viivettä.

Renkaat ja jarrut

Pistosuojattu Schwalbe Smart Sam on moderni ja tasapainoinen rengas, joka antaa pitoa maastossa ja rullaa hyvin hiekalla ja asfaltilla.

Kun moottorissa on paljon tehoa, vaaditaan myös jarruilta enemmän. Siksi MRT Cross 3:ssa on tehokkaat Clarks M2 -hydrauliset levyjarrut, jonka yksirunkoinen rakenne ja kaksoismäntäsatulat tarjoavat erinomaisen jarrutustehon kaikissa sääolosuhteissa.

TAKUU: 24 kk

Tervetuloa koeajamaan sähköpyörä!

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa sähköpyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä. Palveleva sähköpyöräliike sijaitsee osoitteessa: Yrittäjänkatu 9, Järvenpää.

10 kk korotonta maksuaikaa Svea Storepay erämaksulla | Masco Oy

ASIAKASPALVELU

09-2790 880 | info@masco.fi

 

Paino 0,000000 kg (kilogramma)
Runko

B-Cross Alu MTB, 51 cm (L)

Etuhaarukka

Suntour XCM HLO 29 100 mm

Moottori

Bosch Performance CX 4 Gen

Akku

Bosch Powertube 500Wh

Näyttö

Bosch Purion

Vaihteet

Sram SX Eagle 1×12

Vaihdevipu

Sram SX Eagle E-MTB Single Click

Rataspakka

Sram SX Eagle, 11-50t

Ketjut

Sram SX Eagle

Kammet

Miranda

Renkaat

Schwalbe Smart Sam

Vanteet

Rodi Tryp 25, 25×622, musta

Etunapa

Shimano HB-TX505

Takanapa

Shimano MT510-B

Polkimet

Alu MTB

Jarrut

Clarks M2 hydraul. levyjarrut

Väri

Musta-harm-pun

Lue lisää Bosch Performance CX moottorin ominaisuuksista.