Älykäs WiFi valokatkaisija

19,95 

Kysy saatavuutta!

WiFi-valokatkaisija on tyylikäs päivitys kodin tai muun kiinteistön ilmeeseen. Voit käyttää sitä tavallisen valokatkaisijan tavoin koskettamalla, ajastaa valoja, ohjata niitä äänellä tai etänä missä ikinä oletkin.

Saat käyttöösi UNITEC WiFi-valokatkaisijan älyominaisuudet tavallisen langattoman verkon ja helppokäyttöisen Smart Life-sovelluksen avulla. Voit käyttää WiFi-valokatkaisijaa itsenäisesti tai yhdistää sen muihin älykodin laitteisiin ja saada lisäominaisuuksia, kuten liiketunnistuksesta syttyvät valot.

Tyylikäs ja korkealaatuinen lasipinta
Päivittämällä vanha valokatkaisija moderniin WiFi-kytkimeen, et ainoastaan saa käyttöösi älykkäitä ominaisuuksia. Lasipintainen ja valaistu katkaisija on tyylikäs ja tuo modernia ilmettä kotiisi.

Ääniohjaus
Valojen käyttäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa. Ohjaa valoja, sytytä ja sammuta niitä Amazon Alexa ja Google Assistant -ääniohjauksen avulla, vaikkei puhelin olisikaan juuri kätesi ulottuvilla.

Etäohjaus
Sytytä ja sammuta valoja missä ikinä oletkin – ihanteellinen ratkaisu kun olet poissa kotoa ja haluat kotisi näyttävän asutulta.

Ajastin
Ajasta valot syttymään tiettyyn aikaan päivästä ja sammuta ne automaattisesti halutun ajan kuluttua.

Viikko-ohjelmat
Helppokäyttöisellä Smart Life-sovelluksella määrität viikko-ohjelmia, joissa valot kytkeytyvät päälle ja pois päältä valitsemasi aikataulun mukaisesti. Kätevä toiminto jos olet pitempään poissa tai lomalla. Sopii erinomaisesti myös liiketilan tai verstaan valaisun säännölliseen ajastamiseen.

TEKNISET TIEDOT

Nimellisjännite / taajuus: 220-240 V, 50 Hz
Maks. Liitäntäteho: 2000 W, 200 W (LED)
Radiotaajuus: 2,4 Ghz
Suojausluokka: IP20
Ympäristön lämpötila: -20 ° C – 85 ° C
Maks. lähetetty teho: 18 dbm
Väri: valkoinen
Paino: 128 g