UNITEC WiFi Älykäs Valokatkaisija, valkoinen

22,95 

Kysy saatavuutta!

UNITEC® - innovatiiviset WiFi älykodin laitteet ja sähkötarvikkeet | Masco Oy

Päivitä vanha valokatkaisija tyylikkääseen älykatkaisijaan – ohjaa valoja ja ajasta niitä etänä tai puhumalla.

Saat käyttöösi UNITEC WiFi-valokatkaisijan älyominaisuudet tavallisen langattoman verkon ja helppokäyttöisen Tuya Smart -sovelluksen avulla. Voit käyttää WiFi-valokatkaisijaa itsenäisesti tai yhdistää sen muihin älykodin laitteisiin ja saada lisäominaisuuksia, kuten liiketunnistuksesta syttyvät valot.

Tyylikäs ja korkealaatuinen lasipinta
Päivittämällä vanha valokatkaisija moderniin WiFi-kytkimeen, et ainoastaan saa käyttöösi älykkäitä ominaisuuksia. Lasipintainen ja valaistu katkaisija on tyylikäs ja tuo modernia ilmettä kotiisi.

Ääniohjaus
Valojen käyttäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa. Ohjaa valoja, sytytä ja sammuta niitä Amazon Alexa ja Google Assistant -ääniohjauksen avulla, vaikkei puhelin olisikaan juuri kätesi ulottuvilla.

Etäohjaus
Sytytä ja sammuta valoja missä ikinä oletkin – ihanteellinen ratkaisu kun olet poissa kotoa ja haluat kotisi näyttävän asutulta.

Ajastin
Ajasta valot syttymään tiettyyn aikaan päivästä ja sammuta ne automaattisesti halutun ajan kuluttua.

Viikko-ohjelmat
Helppokäyttöisellä Tuya Smart -sovelluksella määrität viikko-ohjelmia, joissa valot kytkeytyvät päälle ja pois päältä valitsemasi aikataulun mukaisesti. Kätevä toiminto jos olet pitempään poissa tai lomalla. Sopii erinomaisesti myös liiketilan tai verstaan valaisun säännölliseen ajastamiseen.

Katso videolta kuinka lataat Tuya Smart -mobiilisovelluksen ja perustat käyttöympäristön.

TEKNISET TIEDOT

Nimellisjännite / taajuus: 220-240 V, 50 Hz
Max. Liitäntäteho: 2000 W, 200 W (LED)
Radiotaajuus: 2,4 Ghz
Suojausluokka: IP20
Ympäristön lämpötila: -20 ° C – 85 ° C
Max. lähetetty teho: 18 dbm
Väri: valkoinen
Paino: 128 g

TOIMITUS
Tuotteet lähtevät matkaan nopeasti omasta varastosta. Kun teet tilauksen arkena klo 12 mennessä, niin toimitus lähtee jo samana päivänä.

ASIAKASPALVELU

09-2790 880 | info@masco.fi