UNITEC WiFi Älykäs himmennin, valkoinen

27,95 

Kysy saatavuutta!

UNITEC® - innovatiiviset WiFi älykodin laitteet ja sähkötarvikkeet | Masco Oy

Päivitä vanha valokatkaisija älykkääseen himmentimeen. Ohjaa katkaisijaan liitettyjä valoja, himmennä ja ajasta niitä etänä tai puhumalla.

UNITEC WiFi-himmennin on etäohjattava valokatkaisija himmennin toiminnolla. Voit käyttää sitä tavallisen valokatkaisijan tavoin koskettamalla. Älykkäät ominaisuudet, kuten ääni- ja etäohjauksen saat käyttöösi helposti WiFi-verkon ja Tuya Smart -sovelluksen avulla. Voit myös yhdistää sen muihin älykodin laitteisiin ja asettaa tapahtumia, kuten liiketunnistuksesta syttyvät valot. WiFi-himmennin soveltuu 3 – 60 W LED-lamppujen ohjaamiseen.

Tyylikäs ja korkealaatuinen lasipinta
Päivittämällä vanha valokatkaisija moderniin WiFi-kytkimeen, et ainoastaan saa käyttöösi älykkäitä ominaisuuksia. Lasipintainen ja valaistu katkaisija on tyylikäs ja tuo modernia ilmettä kotiisi.

Himmennys sovelluksen kautta
Ohjaa ja himmennä valoja, olitpa sitten mukavasti sohvalla tai kaukana kotoa. Lataa sovelluskaupasta puhelimeesi ilmainen Tuya Smart -sovellus ja aloita helppo käyttö.

Ääniohjaus
Valojen käyttäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa. Ohjaa valoja, sytytä ja sammuta niitä Amazon Alexa ja Google Assistant -ääniohjauksen avulla, vaikkei puhelin olisikaan juuri kätesi ulottuvilla.

Etäohjaus
Sytytä ja sammuta valoja missä ikinä oletkin – ihanteellinen ratkaisu kun olet poissa kotoa ja haluat kotisi näyttävän asutulta.

Ajastin
Ajasta valot syttymään tiettyyn aikaan päivästä ja sammuta ne automaattisesti halutun ajan kuluttua.

Viikko-ohjelmat
Voit ohjelmoida helposti viikko-ohjelmia, joissa valot kytkeytyvät päälle ja pois valitsemallasi aikataululla. Kätevä toiminto loman ajalle tai liiketilan valaistuksen ajastukseen.

Katso videolta kuinka lataat Tuya Smart -mobiilisovelluksen ja perustat käyttöympäristön.

 

TEKNISET TIEDOT

Nimellisjännite / taajuus: 220-240 V, 50 Hz
Max. liitäntäteho: 2200 W, 10 A
Soveltuu: Resistiiviset ja induktiiviset kuormat 7-110W, LED-lamput 3-60W
Radiotaajuus: 2,4 Ghz
Suojausluokka: IP20
Ympäristön lämpötila: -20 ° C – 85 ° C
Max. lähetetty teho: 20 dbm
Väri: valkoinen
Paino: 128 g

TOIMITUS
Tuotteet lähtevät matkaan nopeasti omasta varastosta. Kun teet tilauksen arkena klo 12 mennessä, niin toimitus lähtee jo samana päivänä.

ASIAKASPALVELU

09-2790 880 | info@masco.fi