WiFi LED älylamppu E14

11,95 

Varastossa

Tavalliset LED-valot ovat eilistä päivää. Älykkäällä WiFi-LED-lampulla kytket valoja päälle ja pois, säädät värejä ja lämpötilaa sekä ajastat ja ohjaat niitä omalla äänelläsi.

Lisää tunnelmaa ja käytännöllisyyttä kotiin älykkäällä UNITEC WiFi-LED lampulla. Älyominaisuudet saat käyttöön tavallisen langattoman verkon ja helppokäyttöisen Smart Life-sovelluksen avulla. Kun sovellus on ladattu ja lamppu asennettu paikalleen, sinun tarvitsee vain kytkeä virta päälle ja lisätä lamppu sovellukseen. Smart Life-sovellus neuvoo asentamisen suorittamisessa loppuun.

Voit käyttää WiFi-LED -lamppua itsenäisesti tai yhdistää sen muihin älykodin laitteisiin ja saada lisäominaisuuksia, kuten liiketunnistuksesta syttyvät valot.

Värinvaihto
Haluatko kokea elokuvateatterin tunnelmaa kotona? Smart Life -mobiilisovelluksen avulla voit valita mieleisesi värit jopa 16 miljoonasta: miellyttävä oranssi, rauhoittava violetti, kirkkaan punainen tai ehkä valitset suosikkijoukkueesi värin.

Himmennys ja värilämpötila
Haluatko luoda valojen avulla lämmintä tunnelmaa kotiin vai valitsetko kylmän valkoisen sävyn maksimaalisen näkyvyyden aikaansaamiseksi? WiFi-LED valojen avulla himmennät ja kirkastat valoja sekä säädät niiden välilämpötilaa tarpeesi ja tunnelmasi mukaan.

Ääniohjaus
Älykkään Amazon Alexa tai Google Assistant -ääniohjauksen avulla valojen säätely on todella helppoa ja miellyttävää, vaikkei puhelin olisikaan juuri kätesi ulottuvilla.

Ajastin ja lähtölaskenta
Ajastustoiminnon avulla et ainoastaan säästä sähköä vaan nautit myös heräämisestä. Voit asettaa valoja syttymään ja sammumaan silloin kun haluat tai aikatauluttaa elämääsi kätevien viikko-ohjelmien avulla.

TEKNISET TIEDOT

Kanta: E14
Teho: 3,5 W
Valovirta: 300 Lumen
Värintoistoindeksi (CRI):> 80 Ra
Säteen kulma: 180
Käyttöikä: 25 000 h
Kytkentäjaksot:> 15 000x
Käynnistysaika: <1 s
Radiotaajuus: 2,4 Ghz
Järjestelmävaatimukset: Android 2.2/IOS 6.0 tai uudempi
Paino: 26 g