Älylaturi / Ylläpitolaturi 8A, F1®BC280

Alkuperäinen hinta oli: 89,99 €.Nykyinen hinta on: 59,00 €.

Kysy saatavuutta!

Formula 1 logo -autotuotteet | masco.fi

8A | 12/24V | IP65

Akku- ja ylläpitolaturi kaikille yleisimmille 12 V ja 24 V akuille. Älykäs mikroprosessoritekniikka ja reaaliaikainen suorituskyvyn seuranta. Jopa 30% nopeampi lataus.

 • Soveltuu 12 V:n ja 24 V:n lyijyakuille (SLI, geeli, EFB, AGM) ja litiumioniakuille
 • 8 A latausteho
 • Jopa 30% nopeampi lataus HF MCU -ohjauksella
 • Älykäs mikroprosessoritekniikka ja reaaliaikainen suorituskyvyn seuranta
 • Tarkka ja lempeä lataus diagnoosi-, pelastus- ja huoltotoiminnoilla
 • Automaattinen käynnistys -toiminto virtakatkoksen jälkeen
 • Kompakti kotelo integroidulla LCD-näytöllä, koukun kiinnitys ja liukumaton kotelon pohja
 • Kätevä yhden painikkeen käyttö
 • 1,5 metriä kaapelia
 • Comfort-liitin ja Speed-Connect-järjestelmä nopeaa kaapelinvaihtoa varten
 • Virtalähde (esim. akkua vaihdettaessa)
 • IP65 pöly- ja vesisuojaus

Formula 1® BC280 8A -ylläpitolaturi/ akkulaturi lataa kaikki tavalliset 12 V:n ja 24 V:n akut: lyijyakut, SLI, geeli, EFB ja AGM sekä litiumioniakut.

Kompakti kotelo, jossa on liukumaton kotelo ja integroitu LCD-näyttö, tekee siitä helppokäyttöisen yhdellä painikkeella. Mukavuustulpat ja Speed-Connect-järjestelmä takaavat nopean kaapelinvaihdon. Lisäksi laturi on suojattu pölyltä ja vedeltä IP65: n mukaisesti.

Jopa 30% nopeampi lataus tehokkaalla korkean taajuuden ohjauksella

Älylaturin sisäänrakennettu korkean suorituskyvyn taajuusohjaus (HF-MCU) nopeuttaa akun latausaikaa jopa 30%. Automaattinen käynnistys varmistaa, että akku latautuu automaattisesti virtakatkoksen jälkeen. Virtalähdetoiminnolla BC280 takaa pysyvän energiansyötön ilman akkua.

Reaaliaikainen suorituskyvyn seuranta pidentää akun käyttöikää

Älykkään mikroprosessoritekniikkaan perustuva reaaliaikainen suorituskyvyn valvonta varmistaa tarkan ja vakion teholähteen automaattisella jännitteen ja virran säädöllä.

Formula 1® -akkulaturi BC280 latautuu jopa 8 ampeerilla. Tämän seurauksena ajoneuvon akku on suojattu haitallisilta ylikuormituksilta ja ylikuumenemiselta, kevyellä latauksella, mikä pidentää akun käyttöikää. Sisäänrakennettu pelastustoiminto varmistaa myös syväpurkautuneiden paristojen elvyttämisen.

TOIMINNOT

F1® BC280 /8A Akku- ja ylläpitolaturi  on varustettu mikroprosessorilla (MCU – Micro-Computer-Unit) ja se sisältää täysautomaattiset lataus-, vianmääritys-, pelastus- ja huoltotoiminnot.

Kun liitetty akkutyyppi (12 V, 24 V ) on valittu, laturi tunnistaa akun kapasiteetin sekä tilan ja laskee niistä tarvittavat latausparametrit (latausjännite, latausvirta). Näin lataus on tehokasta ja turvallista.

Jos väärä akkujännite asetetaan tai akku on viallinen, lataus ei käynnisty. Tällöin laturi kytkeytyy virhenäyttöön. Sähkökatkoksen jälkeen akkulaturi kytkeytyy automaattisesti jälleen päälle ja jatkaa toimintaa viimeksi valitussa lataustilassa.

Akkulaturi on varustettu lisäksi ns. “kylmyystilalla“, joka mahdollistaa latauksen myös alhaisissa lämpötiloissa kuten talvella.

Trickle charge” -toiminnon avulla laturia voidaan pitää kytkettynä pysyvästi. Akkua seurataan jatkuvasti ja lataustila aktivoidaan tarvittaessa uudelleen.

Virtalähde“-toiminnolla ajoneuvon elektronisiin järjestelmiin voidaan syöttää virtaa, vaikka akkua ei olisi liitetty ajoneuvoon.

Lataa käyttöohje Akkulaturi / Ylläpitolaturi 8A, F1®BC280.

TOIMITUS
Tuotteet lähtevät matkaan nopeasti omasta varastosta. Kun teet tilauksen arkena klo 12 mennessä, lähtee toimitus vielä samana päivänä.

ASIAKASPALVELU

09-2790 880 | info@masco.fi

<< Takaisin osastoon Akkulaturit

Mitat 24 × 13 × 11 cm (senttimetri)
Tulojännitteen tyyppi

AC

Lähtövirta

8 A

Malli

BC280

Toimitus sisältää

Käyttöohjeet; mukavuuskaapeli napapidikkeillä; mukavuuskaapeli silmukoilla

Lautaustasot

Kunnon tarkistus; desulfaatio (pelastus); esilataus; pehmeä käynnistys; irtolataus jatkuvalla virralla; irtolataus jatkuvalla jännitteellä; virtausvaraus

Latausvaiheiden määrä

7 tasoa

Tulojännite

220

IP-suojaus

IP65

Suurin latausvirta

8 A

Suositeltu akun kapasit.

jopa 160AH

Lähtöjännitetyyppi

DC

Lataustason ilmaisin

LCD

Virtapistoketyyppi

Euro

Ulostulojännite

6 V; 12 V

Akkutyyppi

WET, MF, SLI, GEL, EFB, AGM, LI-ION

Virtalähde

13,6 V / 8 A

Lue Moottori-lehden artikkeli: Akun hyytymisen voi välttää näillä yksinkertaisilla vinkeillä.