Tietoa meistä

Masco on perinteinen, vuonna 1999 perustettu moottoriajoneuvojen, varusteiden ja tarvikkeiden maahantuoja. Edustamme tuotemerkkejä, kuten Rieju, Dynamic, Tayga, Wellmar, Texas, Fischer, Unitec ja Doohan. Katso lähin jälleenmyyjä tai huoltopiste täältä!

Nykyään toiminta kattaa suoran kuluttajakaupan verkkokaupan ja Järvenpään palvelevan myymälän ansiosta. Tarjonta on laajentunut kattamaan erilaiset kodin ja vapaa-ajan koneet, laitteet ja varusteet.

Tapamme toimia

Miksi ostaa meiltä, mitä hyödyt asioinnista kanssamme?

Paikallisuus ja kotimaisuus
Olemme paikallinen toimija, palvelemme fyysisesti Järvenpäässä, jonne voit halutessa tulla tutustumaan tuotteisiin, kuten sähköpyörät, pyöräilyvarusteet ja puutarhakoneet. Halutessasi voit tehdä ostoksia suoraan kotisohvalta verkkokaupassamme.

Luotettavaa kaupankäyntiä
Olemme yrityksen perustamisesta saakka panostaneet reiluun kaupankäyntiin ja hyvään palveluun sekä nopeaan ja luotettavaan toimitukseen.

Hyvä hinta-laatu-suhde
Tarjoamme laadukkaita tuotteita, joista on iloa ja hyötyä – kohtuuhintaan. Haluamme, että saat parhaan vastineen rahoillesi!

Henkilökohtainen palvelu
Hyvän palvelun antaminen on meille kunnia-asia. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa sähköpyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä, kuten sopivan pyörän valinnassa, pyörän käyttämisessä ja ylläpitämisessä. Toivomme palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme sinulle suotuisaan suuntaan.

Lue seuraavaksi miten teet ostoksia mukavasti.

Fischer-sähköpyörät | Pyöräilytarvikkeet | WiFi-älykodin laitteet | Sähkötarvikkeet | Puutarhakoneet

maksutavat