Rengasavain pyöränmutterin avaamiseen, F1® TB300

19,99 

Varastossa

Formula 1 logo -autotuotteet | masco.fi

Rengasavain auton pyöränmuttereiden nopeaan ja luotettavaan avaamiseen – lisätehoa suuremman vääntömomentin ja 360° kääntyvän kahvan ansiosta.

  • Ihanteellinen avain nopeaan renkaanvaihtoon
  • Nopeusasento: 360° kääntyvällä kahvalla
  • Voima-asento: jopa 200% enemmän vääntöä
  • Valmistettu erittäin lujasta hiiliteräksestä
  • Mukana käytännöllinen pölykapselinavaaja
  • Kaksi kääntöhylsyä (17/19 mm ja 21/23 mm) ja tyylikäs F1-säilytyspussi

Vaihda renkaat hetkessä markkinoiden nopeimmalla Formula 1 WB300 pyöränmutteriavaimella. Erittäin lujan hiiliteräksen ansiosta työkalu ei taivu eikä väänny, joka tekee siitä turvallisen ja kestävän käytössä. Kiinnitetyn, profiloidun kahvan ja vipuvarren avulla pyörän mutterit ja pultit voidaan irrottaa ja kiristää hetkessä.

Lisää tehoa suuremmalla vääntömomentilla ja 360 ° kääntyvällä kahvalla. Pyöränmutteriavain antaa jopa 200% enemmän vääntöä voimatilan ansiosta, kun taas 360 ° kääntyvä kahva mahdollistaa nopean työskentelyn. Tämä tekee siitä ihanteellisen työkalun nopeisiin ja energiaa säästäviin pyöränvaihtoihin.

Sisältää pölykapselinavaajan, 2 kääntöhylsyä ja säilytyspussin. Vipuvarren päätyosa on suunniteltu helpottamaan pölykapselien irrottamista. Lisätyökalua ei siis tarvita. Rengasavaimen mukana toimitetaan myös kaksi käännettävää hylsyä 17/19 mm ja 21/23 mm. Rengasavain ja lisävarusteet säilytetään käytännöllisessä ja tyylikkäässä nylon-säilytyspussissa seuraavaa käyttöä varten.

Lue Liikenneturvan vinkit renkaanvaihtoon.

Kun haluat kiristää auton renkaat tarkkaan momenttiin – katso momenttiavainta.

TOIMITUS
Tuotteet lähtevät matkaan nopeasti omasta varastosta. Kun teet tilauksen arkena klo 12 mennessä, niin toimitus lähtee jo samana päivänä.
Tiedustele toimituksesta: puhelin 09-2790 880, sähköposti info@masco.fi.
Ilmainen palautus 14 vrk.

ASIAKASPALVELU

09-2790 880 | info@masco.fi

<< Takaisin osastoon Rengastyökalut

Paino 1.45 kg
Mitat 41 × 3.5 × 6.8 cm